KIMBERLY JENSMA

NAAM: KIMBERLY JENSMA
E-MAIL: KIMBERLYJENSMA@HOTMAIL.COM
GEBOORTEDATUM: 15/05/1996

Ik ben een strijder voor de liefde omdat:

Zo lang ik me kan herinneren ben ik al bezig met het strijden tegen onrecht en discriminatie. Daarnaast heeft de LHBTI-gemeenschap een speciaal plekje in m’n hart, zeker omdat ik zelf panseksueel ben. Ik wil dus graag voor Pink Terrorists werken om zelf het verschil te maken. Ik wil mensen een podium bieden; ik wil strijden tegen het onrecht en de discriminatie waar LHBTI’ers dagelijks mee te maken krijgen. Strijden voor de liefde dus.

Ik versterk de strijd door:

Momenteel studeer ik aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Daar leer ik alles over schrijven, radio en tv maken, research doen, et cetera. Vooral mijn vlotte pen en babbel zullen goed van pas komen bij Pink Terrorists. Daarnaast ben ik al zeer lange tijd op zoek naar een manier om iets te doen voor de LHBTI-gemeenschap en dit is mijn kans.

Ik wil de barricaden op via: (doorhalen wat niet van toepassing is):
o De radiouitzending (presenteren, gasten interviewen)
o HetYouTubekanaal(interviews/vlogs/sfeerimpressies/creatief) o Dewebsite(verslagen/columns/blogs)
o Campagnes/projecten(onlineenoffline)
o Lobby/netwerken/politiekewerkzaamheden
o Ik heb een eigen idee, namelijk:

al het bovenstaande, en daarnaast zou ik het Twitter-account wel op me willen nemen. Het is me opgevallen dat het account nog maar 41 volgers heeft (tegenover 1100 likes op Facebook bijvoorbeeld) en dat er vrij weinig gepost wordt.

Dit zou ik graag willen leren bij Pink Terrorists:

Het lijkt mij vooral erg leuk om op deze manier heel veel nieuwe mensen te leren kennen. Daarnaast hoop ik nog iets meer te leren over het maken van radio, het ontwikkelen van projecten en bijvoorbeeld het politieke aspect.

Opmerkingen:

Geen concrete opmerkingen, ik wil vooral heel graag aan de slag!