Get your strap on !!

door Mona Monroe

14894586_363720073969388_1069871444_o

Get your strap on!!

Nou heb ik het in mijn eerdere blogs er nog niet eerder over gehad..maar ik zou het toch wel aan de orde willen brengen. Gehe. Lets talk about sex. YEAH, sex! Al rode oortjes? Aight. Is fissa. Leggo.
Vrijen. Seks hebben met een vrouw. Damn. De eerste keer was zo enorm spannend voor mij. Ik vond het bijzonder om te vrijen met iemand van hetzelfde geslacht. Met over het algemeen dezelfde lichamelijke kenmerken. Herkenbaar. Vertrouwd. Zo intens. Zoenen. Met of zonder tong. Strelen. Knuffelen. Vingeren. Beffen. Vul het maar in. Noem het maar op. Heerlijk. En voor mij niet te vergelijken met het vrijen met een man. Seks en intimiteit onder vrouwen is niet alleen maar fysiek..ook op emotioneel vlak lijkt er heel veel gaande te zijn als vrouwen intiem met elkaar zijn. Ze bonden op een manier met elkaar wat zo ongelooflijk sexy en opwindend is (jaaaaa, je merkt het, ik ben een fan van lesbische seks) Haha. Maar….het werd me langzaamaan duidelijk, in de lesbische scene maar ook van lesbische vriendinnen dat er een taboe rust op lesbische seks. Behalve de veelal gehoorde kreet dat het niet zou mogen, haha. A taboe not done. A no go. What, you wonder? Well…het gebruik van een strap on..of te wel PENETRATIE bij een lesbische vrouw.

(Ik heb de hoofdletters puur gebruikt voor een confronterend effect. Heb ik je aandacht?)
Oke. Haha. Back to the blog.

Een strap on. Een dildo (een lang voorwerp wel of niet in de vorm van een mannelijke penis) dat aan een tuigje bevestigd wordt en meestal door een vrouw om haar middel wordt gedragen. Dit om haar vaak eveneens vrouwelijke partner vaginaal of anaal te penetreren. Verkrijgbaar in allerlei kleuren, diktes, lengtes, en vormen. Dat zeg ik toch. Fissa.
Nou heb ik jaren een relatie met een man gehad, en ja..er was tijdens de seks bijna altijd, zo niet altijd, sprake van penetratie. Whoop, there it is..maar mijn coming out als lesbienne veranderde niets aan die behoefte. Ik hield en hou nog steeds van penetratie tijdens de seks. Ja, met de trouwe speeltjes die altijd voor handen zijn, de vingers (leuke woordspeling) maar zeker ook met een hulpstuk zoals een dildo/strap on. Yep. Yup. Lekkahhhhh….maar het werd me door lesbische vriendinnen en lesbiennes uit de scene afgeraden dit zo vrij, zeker in lesboland, te verkondigen. Want gepenetreerd worden tijdens de seks of nog erger: toegeven dat je er van houdt…dat doe je niet als lesbienne. WHY NOT?? Waarom is penetratie bij veel lesbiennes zo’n taboe? De meeste antwoorden die ik kreeg hebben mijn inziens een feministische grondslag. “we zijn geen mannen, maar vrouwen” “we zijn geen heterostel, dus ook niet de behoefte aan de traditionele man/vrouw verdeling te voldoen” “we hebben penetratie niet nodig om tot een orgasme te komen” and so on. “Maar wat nou als je penetratie gewoon lekker vind,” vroeg ik dapper. “Jaaa…maar jij hebt een man gehad, en bent penetratie gewend.. dus je bent ook niet echt lesbisch”
Excuse you??
Ben je alleen maar lesbisch als je aan de stereotypen voldoet? (kort haar, mannelijke kleding, geen make up en geen penetratie tijdens de seks) Oh come on..vroeger profileerden veel lesbiennes zich vaak uit feminisme en protest zich inderdaad zo..maar dat is toch allang niet meer..er zijn zoveel lesbiennes die zich niet als mannelijk presenteren, maar bijvoorbeeld juist heel vrouwelijk zijn. Vrouwen en ook lesbische vrouwen come in all shapes and sizes..and so on. And that’s a good thing.
Lesbians unite…en laat de diversiteit among you hoogtij vieren. Je bent echt niet minder lesbisch als je penetratie an sich, fijn vindt. Think about it. Daarnaast. Het is toch verdorie JOUW lichaam en jouw punani..to do as you please or get pleased. En als je penetratie fijn vindt (wat i for one zeker begrijp, hahaaha) who are we to judge? Met de vingers, een dildo, strapon or whatever, want de mogelijkheden en daarmee het genot, kan eindeloos zijn. Ghehe. En als je het niets vindt, weet je dat toch ook weer? Don’t deny it before you´ve tried it..
Altijd al benieuwd geweest naar het ervaren van penetratie? Zowel in geven als ontvangen? (Nee joh, ik bied niks aan. LOL.) Maar wil je wel meegeven dat zolang er geen dwang in het spel is, geen mentale en of fysieke schade toebrengt en men zich er veilig en goed bij voelt..Just go for it! Pleasure is everything! Maak het bespreekbaar bij je (bed) partner..Put those fingers to work, of laat je in diverse sexshops goed adviseren, stel kritische vragen voor je een toy aanschaft met betrekking tot gebruiksgemak, gebruiksaanwijzing en persoonlijke behoeften…and get your sextoy of choice in action. Het is jouw lichaam, claim it..please it as you see fit. Laat je niet gekmaken. Verschillende mensen, verschillende smaken, verschillende behoeften.
And thank fuck for that. Pun intended. Haha.

Ik heb de smaak te pakken, peepz. En het volgende onderwerp al klaar liggen.
Tot volgende week!
Dikke kusknuf,
Mona.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY